Звијезде Холивуда биле ружни пачићи

Агенције
Звијезде Холивуда биле ружни пачићи

Када су неке од славних жена први пут стигле у Холивуд продуценти су им рекли да нису довољно лијепе да би их ангажовали. Ове талентоване звијезде упркос препрекама нису одустале, а данас красе насловнице магазина и имају главне улоге у филмовима и серијама.

Глумица Рис Видерспун често је у интервјуима говорила да не смијемо одустати од снова, колико год нас други увјеравали да их нећемо остварити.

- Када сам дошла у Лос Анђелес, говорили су ми да нисам довољно висока, да нисам лијепа, а онда и да нисам паметна. Нисам их слушала, ја сам борац - каже Рис.

Иако глумица Џесика Честејн данас важи за једну од најталентованијих и најљепших дама у Холивуду, њен изглед многи су осуђивали. Објаснила је да јој тек посљедњих година говоре да је лијепа, а прије тога је нису сматрали ни просјечном.

- Рекли су ми да би било боље да постанем плавуша. Ако не, нећу никада проћи аудицију - испричала је Џесика.

Популарна Сара Џесика Паркер је још 2008. имала завидну глумачку каријеру, часопис "Максим" ставио ју је на списак "најнеатрактивнијих жена".

- Признајем да ме забољело када сам то прочитала, али више је погодило мог супруга - открила је звијезда серије "Секс и град".

Мада је Винона Рајдер важила за једну од најљепших глумица осамдесетих и деведесетих, продуценти нису тако мислили када је дошла на аудицију.

- Обратили су ми се ријечима: "Мала, не би требало да се бавиш глумом. Ниси лијепа, радије се врати и иди у школу. Ти ниси за Холивуд". Имала сам 15 година, али нисам била сломљена - објаснила је Винона.

Легендарна Мерил Стрип је за "Оскара" номинована чак 19 пута, али њен таленат није одмах препознат. Присјетила се како је изгледала аудиција за филм "Кинг Конг".

- Продуцент је питао свог сина на италијанском: "Због чега си ми довео ову ружну дјевојку?", а ја сам му на италијанском одговорила: "Опростите што нисам довољно лијепа да глумим у "Кинг Конгу" - сјећа се Мерил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана