Звијезде бришу тетоваже послије раскида

Агенције
Звијезде бришу тетоваже послије раскида

Крај љубавних веза за неке славне личности је и физички болан пошто многе од њих мијењају или уклањају тетоваже које носе име или лик бивших партнера.

Тако је манекенка и глумица Амбер Роуз послије раскида са музичарем Визом Калифом прекрила тетоважу на којој је био лик овог репера. На мјесту његовог портрета сада се налази нешто што личи на рокера Слеша.

Слично је урадила и ријалити звијезда Кајли Џенер послије раскида са репером Тајгом, тако да на мјесту гдје је некада било слово "Т" сада носи натпис "ЛА". Њих двоје су почели да се виђају у јесен 2014. године мада су своју везу објавили пола године касније. Ове године су се растали, а Кајли је као разлог навела њене године. Каже да је превише млада за неку дуготрајну везу.

Звијезда серије "Очајне домаћице" Ева Лонгорија прославила је свој брак са кошаркашем Тонијем Паркером трима тетоважама. Прва тетоважа "9" је означавала Тонијев број дреса, друга "07-07-07" је била на зглобу руке и везана је за дан када се пар вјенчао. Трећа, са Паркеровим иницијалима, била је сакривена негдје испод одјеће. Послије развода Лонгорија је чекала двије године, да би их затим све уклонила.

Британски музичар Сил познат је по надимку Пољубац руже, а његова бивша супруга, манекенка Хајди Клум посветила му је тетоважу са именом коју је уклонила кад су се развели.

У групу славних личности које су уклониле тетоваже спадају и глумице Мелани Грифит и Анђелина Џоли. Музичар Марк Ентони, који је био у браку са пјевачицом и глумицом Џенифер Лопез, није дуго послије развода задржао тетоважу посвећену овој латино диви. Исто је поступила и глумица Дениз Ричардс када се растала са глумцем Чарлијем Шином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана