Звијезда серије Ало, ало због туче завршила у болници

Агенције
Звијезда серије Ало, ало због туче завршила у болници

Глумица Вики Мишел, звијезда серије "Ало, ало", хоспитализована је након што је повријеђена у тучи у британском "Великом брату".

Мишелова је настрадала ни крива ни дужна пошто је дошло до свађе између старлета Фаре Абрахам и Ешлин Хорган-Валас.

Продукција је ријешила да прекине програм, а према ријечима извора, Ешлин је гађала Фару чашом шампањца, а Фара јој је узвратила, али је умјесто Ешлин погодила Вики у главу.

Инцидент тренутно испитује полиција, а глумица, најпознатија по улози конобарице Ивет у хит серији, још размишља да ли да поднесе тужбу против америчке ријалити звијезде.

- Шокирана сам. Да сам гледала у другом правцу, погодила би ме у лице и могла сам да ослијепим - рекла је Вики медијима.

Она је испричала да је манекенка Џенис Дикинсон успјела да спријечи још већу катастрофу "тако што је бацила столицу и зауставила Фару у намјери да настави да баца чаше."

- Погодила ме је дном чаше у потиљак и стакло ми се разбило у коси. Било је као у вестерн филмовима. Не могу да вјерујем да се то десило на националној телевизији - изјавила је глумица.

Вики је након туче превезена у болницу, а и даље осјећа посљедице.

- Не осјећам се добро, имам вртоглавицу. Заказала сам још један преглед да бих утврдила да ли је све у реду - казала је Вики.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана