Звијезда нових Чувара плаже залудјела цијели Малибу

Агенције
Звијезда нових Чувара плаже залудјела цијели Малибу

Једна од најомиљенијих плавуша Америке, модел Шарлот Мекини оставила је без текста све који су се нашли на плажи у Малибуу, гдје је показала свој бујни деколте.

Атрактивна плавуша ускоро ће се појавити у филму "Чувари плаже", а бројни обожаваоци имали су прилику да је виде на плажи у бикинију који је једва обуздао њене груди. Двадесетдвогодишња Шарлот дјеловала је као да је жељела кошуљом да сакрије упадљиви деколте, али ипак у томе није успјела.

Каријера ове дјевојке почела је прије двије године када се појавила у реклами за "Carl's Jr " и тада су је сви прозвали двојницом Кејт Аптон. Обожаваоци жељно ишчекују да је виде у улози чуварке плаже и многи од њих кажу да је у тој улози наслиједила Памелу Андерсон.

Иначе, ових дана интернет су преплавиле фотографије славних дама које су на плажама широм свијета показале савршене облине, али и целулит и сало. Обичне жене увијек се радују оваквим издањима звијезда, јер захваљујући папарацима и њихове мане изађу на свјетло дана. Баш као и сви, и познате даме једва су дочекале љето како би се скинуле у бикини и уживале на плажи. Увијек је занимљиво видјети познате глумице, пјевачице, манекенке на плажи, јер је то једина реална слика о њима. Обично се појављују њихове ретуширане фотографије на којима све изгледа перфектно. И док се у вечерњим хаљинама чине као идеалне, популарне манекенке, пјевачице и глумице су на плажи изложене мети критике.

Папараци су овог љета били вриједни па су успјели да ухвате неке од њих у несавршеном издању. Оку папараца нису успјеле да побјегну ријалити звијезда Кортни Кардашијан, пјевачица Мел Би, манекенка Алесандра Амбросио, глумица Голди Хон и пјевачица, модел и водитељка Викторија Сивестед.

На овим фотографијама освануле су и пјевачице Деми Ловато и Кристина Милијан, манекенке Хејли Болдвин, Кели Рорхбах и Ђиђи Хадид, модели Наташа Окли и Девин Бургман, супруга Бориса Бекера Лили и тенисерка Сабина Лисицки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана