Звијезда Мамурлука има најбољу могућу пратњу за црвени тепих

cafe.ba
Звијезда Мамурлука има најбољу могућу пратњу за црвени тепих

Звијезда Мамурлука Зак Галифианакис на свечане премијере као пратњу води 87-годишњу Елизабет Мими Хејст за коју се брине откако је постала бескућница, а тако је било и на премијери трећег наставка ове хит комедије.

Зак Галифианакис је прије двадесет година, када је стигао у Лос Анђелес како би успио у свијету филма упознао Елизабет Мими Хејст која је живјела од волонтирања у праоници рубља. Глумац се са симпатичном сиромашном госпођом спријатељио, а контакт с њом је изгубио на кратко када се прославио. Но, чим је до њега допрла вијест да је бакица остала бескућница он јој је одлучио помоћи. За њу је нашао стан те јој плаћа режије и станарину. Но, то није све. Зак је одлучио сиромашној пријатељици приуштити луксуз у којем уживају само велике звијезде водећи је на премијере, а некад је чак шаље у своје име на партије и догађања. 

'Када је он у граду, он ме води, а понекад ми каже да поведем пријатеља. Лијепо се обучем, а пријатељ ми помогне са шминком. То ми је забавно, нешто што никад нисам мислила да ћу доживјети. Касније ме лимузина одвезе кући', рекла је 87-годишња Мими која је додала и да је забављају изненађени погледи обожаватеља који не знају ко је она. 

А таквих ће бити сигурно и на премијери трећег дијела Мамурлука, на коју је Зак опет повео своју пријатељицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана