Звијезда Досијеа икс у борби са психичким проблемима

Агенције
Звијезда Досијеа икс у борби са психичким проблемима

Холивудска глумица Џилијен Андерсон недавно је открила да се од адолесценције бори са озбиљним психичким проблемима.

Наиме, звијезда серије "Досије икс" испричала је у недавном интервјуу да се годинама бори с дислексијом, али и да има проблем с памћењем, што, срећом, не утиче на њену способност да запамти текстове за улоге.

- Било је тренутака када ми је било заиста лоше и нисам могла изаћи из куће. То би трајало мјесецима. Овакви проблеми, ако имате мањак самопоуздања, изазивају друге проблеме, попут повлачења у себе и у крајњој линији постајете депресивни - рекла је глумица, која иде на терапију од четрнаесте године.

Осим тога, Андерсонова се осврнула и на књигу коју је објавила, а која је намијењена женама које имају проблема са самопоуздањем.

- Желим да све те жене знају да нису саме. У таквим тешким тренуцима најважније је бити искрен - закључила је.

Она није била одушевљена ни када су јој  понудили да репризира своју чувену улогу у наставку култне серије 1990-их "Досије икс".

Послије година током којих је покушавала да побјегне од агенткиње Дејне Скали, свјесно бирајући што разноврсније роле у независним продукцијама, Андерсонова није била спремна да поново урони у научнофантастични свијет свог фиктивног алтер ега.

- У почетку сам била јако неодлучна. То је стара инкарнација, имали смо обичај да снимимо и по 24 епизоде годишње, а ја то више не могу. Ствар је постала реалност када су продуценти пристали на мањи број епизода - објаснила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана