Зовите ме лудом, али ја га волим: Љубавна прича Саре Џесике Паркер помјера све границе

Б92
Foto: Профимедиа

Љубавна прича Саре Џесике Паркер и Метјуа Бродерика је још једна у низу која на први поглед изгледа савршено, али ипак, скандали нису успјели да их заобиђу.

Сара Џесика Паркер и Метју Бродерик су се упознали још док је глумица била у вези са Робертом Даунијем Џуниором. Популарна Кери Бредшо је ту везу окончала због његових порока и убрзо након тога отпочела романсу са Бродериком.

Почетком деведесетих, Сарина браћа Тоби и Пипин су основали једну малу позоришну компанију у коју је био укључен и Метју Бродерик. Тада је примјетио Сару.

"Метју и ја долазимо са различитих мјеста и из различитих времена. Кад смо били млади једино што смо жељели јесте да будемо добри глумци. Нисмо мислили о слави и новцу јер новац, искрено, никада није био дио сна. Једино важно је било да играмо у позоришту", рекла је глумица за Харперс Базар 2013. године.

Тек након неколико мјесецу ју је позвао на први састанак

"Оставио је шармантну поруку секретарици на телефону, знате, здраво, ја сам Метју Бродерик, морао је да искористи своје презиме", рекла је она.

"Сјећам се кад сам је први пут видио... Још увијек се јасно сјећам како силази низ степенице. То је јединствено јер ја се углавном не сјећам људи који пролазе улицом, али њу памтим као да је било данас", рекао је Бродерик за Е! Онлајн.

Након тога, глумица није крила емоције према њему, а заједно су се појавили и на додјели Оскара 1993. године.

"Он је сјајан, тако згодан, мислим да је он најзгоднији мушкарац ког сам видјела у свом животу. Он ме инспирише, луда сам за њим", рекла је Сара.

Нису жељели традиционално вjенчање

Сара и Метју су се вјенчали 1997. године, позвали су својих 100 гостију у синагогу на Ловер Еаст Сиде-у, а Сара се одабиром црне хаљине умјесто венчанице поново потрудила да разбије норму традиционалног вјенчања.

Своје прво дијете су добили након пет година брака, а 2009. године, захваљујући сурогат мајци, и близанце.

"Ја волим Метјуа Бродерика! Реците ми да сам луда, али ја га волим! Можемо да будемо само у браку у ком јесмо. Врло смо посвећени својој породици и животима. Волим наш живот! Волим то што је баш он отац моје дјеце и због њега је ту читав један свијет који волим", рекла је Сара једном приликом када је истакла да је кључ њиховог доброг живота - раздвојеност.

Гласине о превари

Ипак, и овај идилични пар је био у центру скандала 2008. године када се појавила вијест да је Метју Бродерик имао аферу са једном дјевојком.

Наводно, глумац је неколико пута виђен како одлази у њен стан, а чак је и на један догађај одвео љубавницу. Све то вријеме, Сара се није оглашавала.

Ова афера се убрзо завршила, али је Бродерик наставио да вара Сару са другим женама.

"Нисам то коментарисала. Људи ме питају, занима их мој брак и како то функционише, а ја им кажем да само једноставно не причамо о томе", рекла је Сара за магазин Стар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана