Зорица Марковић на удару лопова

Глас Српске
Зорица Марковић на удару лопова

Фолк пјевачица Зорица Марковић се нашла на удару лопова, који су провалили у њен дом и однијели бројне драгоцјености! Да ствар буде гора, у тренутку пљачке Марковићева је била у својој кући, али није имала појма да су у близини непозвани гости с лошим намјерама!

Лопови су ушли у један дио пјевачициног дома и изнијели вриједне ствари. Зорица се за то вријеме налазила у другом дијелу и није примијетила да се нешто дешава!

- Пре неколико дана су ми обили кућу. Све се одиграло између 15 и 17.30. Ја сам се налазила у једном делу куће док су они узимали ствари из другог дела. У једном тренутку сам и изашла, али нисам приметила да се нешто дешава, јер, велим закључано је, ко ће ући. Срећа да их нисам чула, иначе би било мртвих! Или би они били мртви и ја у затвору, или обрнуто. Изнели су све што су могли. Опељешили су ме поштено - казала је Зорица и додала да не жели да наводи вриједност украдених ствари, јер би испало да се хвали тим шта и колико посједује.

- Све сам пријавила полицији, они су узели отиске прстију и све испитали. На трагу сам да сазнам ко ми је обио кућу - каже пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана