Зорица Брунцлик проговорила о поновној удаји за свог супруга

GS
Foto: YouTube

Естрадна умјетница Зорица Брунцлик је уочи свог наступа у Београду, првог послије успјешног концерта на Ташу, проговорила о поновној удаји за свог супруга.

Зорица Брунцлик је једна од најтиражнијих пјевачица са простора бивше Југославије, па је открила да ли постоји нека колегиница која може да је скине са “трона“.

“Мислим да не може, зато што је сада Јутјуб узео примат”, рекла је музичка звезда, власница хитова који се и након неколико деценија слушају подједнако као и онда када су изашли.

Зорица и хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш четири деценије су у срећном браку, а пјевачица је сада открила да планирају да направе велику прославу тим поводом, преноси Курир.

“Ми смо се венчали у 5 поподне, а ја сам се у пола 3 те ноћи породила. Тако да сам била млада која је имала 100 килограма. Сада постоји дозвола за обнављање завета, па ћемо Мирољуб и ја следеће године, вероватно за мој рођендан направити гала славље”, открива пјевачица која признаје да прати актуелно свјетско првенство у фудбалу и да заиста до краја утакмице остаје прикована крај малих екрана.

“Ја одгледам утакмицу, мушки укућани не прате толико пажљиво игру као ја. Пружам подрску Србији”, додала је Зорица, преноси Гранд.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана