Зои Салдана: Трамп је побједио јер га је Холивуд малтретирао

Агенције
Зои Салдана: Трамп је побједио јер га је Холивуд малтретирао

У мору критика и оптужби славних личности на рачун новоизабраног предсједника Доналда Трампа, глумица Зои Салдана говори против малтретирања Доналда Трампа од стране глумачке заједнице.

Звијезда "Звијезданих стаза", "Аватара" и "Чувара Галаксије, Зои Салдана, која није била присталица републиканског кандидата, сматра да су увреде на његов рачун током изборне кампање заправо и довеле до његове побједе.


"Постали смо самоувјерени, арогантни и постали насилници", рекла је 38-годишња глумица.

"Покусали смо да укажемо на човјека који је разне ствари радио погрешно...а на крају смо створили емпатију код велике групе људи у Америци, који су се сажалили на њега и вјеровали његовим обећањима."

Салдана глуми у новом филму Бена Афлека "Live by Night ", који се бави расизмом на југу Америке, који је у то вријеме био толико укрењен да су полицајци и судије поносно себе називали члановима ККК, групе "бијелих расиста".

С обзиром на то да су поједине Трампове изјаве током предизборне кампање схваћене као расистиче, Зои је изјавила да се нада да се Америка неће вратити "тим мрачним данима сегрегације".

"Ако људи наставе да буду јаки и образују себе, ако се залажу за једнака права и свако третирају са поштовањем, нећемо се вратити у то вријеме."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана