Знате ли колико пара треба за једну одјевну комбинацију Меган Маркл?

ГС
Знате ли колико пара треба за једну одјевну комбинацију Меган Маркл?

Модно издање Меган Маркл у којем је она прије два дана славила Осми март изазвало је велико интересовање јавности и због вести о титулама њене и Харијеве дјеце и крунисању принца Чарлса, али и због брендова чије је моделе носила.

Меган Маркл била је на ручку у Западном Холивуду на Дан жена. Фотографије са тог догађаја објављене су на дан када се сазнало да њена и Харијева деца, Арчи Харисон и Лилибет Дајана, носе титуле принца и принцезе.

То је открио саопштење о крштењу девојчице, где је напоменута њена титула. Многи то оцијењују као корак даље ка помирењу познатог пара са британским двором, а неки кажу да су откривањем тог детаља Меган и Хари поново провоцирали британску краљевску породицу. Међутим, услиједила је и вијест да се очекује долазак америчке глумице и принца на крунисање Чарлса ИИИ, шестог маја у Лондону.

Када је реч о модном издању Меган Маркл, све је било у знаку престижних брендова. Војвоткиња је носила тоте Шанел торбу чија је цена 6.400 долара односно око 710.000 динара. Претварање цијене у нашу валуту додатно илуструје колико је скуп овај модни детаљ.

Иза њене обуће стоји модна кућа Валентино, а цена износи 770 долара. Исти бренд креирао је и сунчане наочаре за које треба издвојити 364 долара, док је капут од кашмира креација модне марке веома популарне и у нашој земљи. За тај капут треба издвојити 5. 990 долара.

Укупна сума је 13.524 долара или 1.497.106 динара. За буџет Меган Маркл ова цифра је ситница, али је објективно ријеч о огромној своти новца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана