Знате ли ко живи у овој војвођанскoj палати?

GS
Знате ли ко живи у овој војвођанскoj палати?

Усред војвођанских њива и винограда, у подножју Вршачког брега, појавила се палата која неодољиво подсјећа на замак из Дизнијевог цртаног филма "Аладин". Ова несвакидашња грађевина је постала сензација на друштвеним мрежама, чак и ван Србије, а у питању је кућа српског бизнисмена Родољуба Драшковића, брата политичара Вука Драшковића.

Ова несвакидашња грађевина је постала сензација на друштвеним мрежама, чак и ван Србије, а у питању је кућа српског бизнисмена Родољуба Драшковића, брата политичара Вука Драшковића.

Палата, која је и даље у фази изградње, налази се на приватном поседу недалеко од Вршца. Родољуб је још 2017. године купио "Вршачке винограде", које је платио неколико милиона евра.

На том месту се сада налази ова импозантна појава, која непрестано привлачи пажњу пролазника. А постала је вирална и на Тик Току, захваљујући видеу који је недавно објавила Алпаца анд Гин, истичући да је пронашла "Аладинову палату у Србији".

Након што је утврђено да није у питању макета, већ прави објекат, објаву је пропратио низ коментара, попут оних да није реч о приватној кући, већ да се заправо ради о Драшковићевој винарији, а због купола и неубичајене архитектуре за наше просторе, добила је и надимак "Таџ Махал", али и "Таџ Махал са AliExpressa".

Ово није прва некретнине Родољуба Драшковића која подсећа на дворац. Познат је по својим раскошним некретнинама, укључујући и замак у Требињу, који се простире на 25.000 квадратних метара. Има велико двориште са фонтаном, собе за послугу и обезбеђење, унутрашњи и спољни базен, вински подрум, салонски простор и неколико апартмана за госте. Све што један замак мора да посједује, пише City магазине.

Наравно, цијели замак је аутоматизован системом "паметна кућа", дакле, клик вас дели од луксуза.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана