Злокобан предзнак: Језив снимак с крунисања краља Чарлса обишао свијет (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

Бакингамска палата је у понед‌јељак објавила да је краљу Чарлсу (75) дијагностификован облик рака. Након дијагнозе се друштвеним мрежама поновно почела ширити бизаран снимак с краљевог крунисања у мају 2023. године.

У једном тренутку крунисања гледаоци су уочили необичну фигуру на улазу у Вестминтерску капелу. Ријеч је о човјеку који је био обучен у тамну од‌јећу, а бројне је изгледом подсјетио на митског косача, односно симбол смрти. Тада су писали да се не ради о добром знаку.

Нешто касније је откривено да је заправо била ријеч о помоћнику који учествује у вјерским церемонијама. Међутим, видео се поновно почео ширити на друштвеним мрежама, а многи коментаришу како се радило о злокобном знаку.

Уз видео који је објављен на X-u је писало: 'Сјећате ли се косача у пролазу прошле године када је краљ Чарлс крунисан?'. Други корисник је упитао је ли се то заиста тада догодило, а бројни су писали да краљ још увијек није напунио ни прву годину своје владавине.

Подсјетимо, краљ је у болницу отишао због повећане простате, а током претрага су му открили карцином. Због његове дијагнозе се у Лондон вратио и принц Хари, који је из Лос Анђелеса кренуо чим је чуо вијести, пише 24сата.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана