Златни накит Елвиса Прислија иде на аукцију овог викенда

Танјуг
Foto: Taнјуг

НЈУЈОРК - Златно прстење Елвиса Прислија биће понуђено овог викенда на аукцији ријетких предмета који су припадали познатима из свијета филма и музике.

На аукцији ће се, између осталог, наћи и писмо које је свом другу из бенда и рођаку написао члан Бич Бојза, Брајан Вилсон, пренио је Ројтерс.

Аукцијска кућа Крус ГВС понудиће скоро 400 предмета, а међу нјима су и неки који су припадали Принцу, пјевачици Алији, као и насљедници произвођача кафе Абигејл Фолгер која је била жртва убиства банде Чарлса Менсона.

„На овој аукцији биће неки комади који имају јаку емотивну вриједност за људе“, рекла је Бригит Крус, додајући да се ради о личним предметима познатих који су нас прерано напустили.

Међу најинтересантнијим понудама биће два уникатна златна прстена Елвиса Прислија који би требало да постигну цијену између 35 и 60.000 долара.

Ту су и микрофон из пјевачеве резиденције у Лас Вегасу, као и бочица пилула са датумом март 1977, док је Присли преминуо неколико месеци касније, у августу исте године.

Онлајн аукција, која ће бити преношена уживо, одржаће се 31. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана