Златан Стипишић Џибони - Три изненађења Бањалучанима

Марија Карајлић
Златан Стипишић Џибони - Три изненађења Бањалучанима

Даћу свој максимум и постићи ниво по којем ме људи дефинитивно препознају и цијене, рекао је хрватски музичар Златан Стипишић Џибони на јучерашњем дружењу са својим фановима у тржном центру "Меркатор" поводом данашњег концерта у дворани "Борик".

- Свираћемо најбоље пјесме у протеклих 18 година, друштво ће ми правити и моји најбољи музичари, а биће ту и три госта јер стално "возим узбрдо" и треба ми подршка - кроз смијех је рекао Џибони.

Он се изненадио када је чуо да су све карте за данашњи концерт распродате, а то је још један од разлога да буде одговорнији према публици више него икад.

Напоменуо је да ће међу гостима бити и његова пријатељица из Aмерике Хани Ла Рошеле, која је сарађивала и са Aретом Френклин. Џибони је изјавио да има у плану да сними осам спотова, а први од њих је за најавни сингл албума "Толеранца" под називом "Жеђам".

- Поред те пјесме, снимићу спот за "Чему се надаш срце моје", за "Толеранцу" и за мени омиљену "Врата од моје сестре", који је више позоришни спот. Надам се да ћу реализовати свих осам јер музе ријетко долазе под прозор и то треба искористити - рекао је Џибони, који је обећао добру атмосферу и дружење у бањалучком "Борику".

Портпарол "ХТ Еронета" Вања Гавран рекла је да је 20 најсрећнијих фанова добило и улазницу за вечерашњи концерт Џибонија у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана