Жизел супермама

Aгенције
Жизел супермама

Најплаћенији модел на свијету Жизел Бундшен поставила је веома занимљиву фотографију на "Инстаграм", на којој се савршено види како усклађује посао и мајчинство.

- Шта бих ја без овог тима за уљепшавање послије 15 часова лета и три часа сна - коментарисала је Жизел.

Док су се други бринули о њој, на истој слици види се како "свемогућа" Жизел брине и о својој беби, те тако савршено мултитаскује.

Манекенка је рођена 20. јула 1980. у Бразилу. Прославила се као модел компаније "Вицториа'с Сецрет", а на њиховој модној ревији компаније носила је грудњак вриједан 15.000.000 долара. Са играчем америчког фудбала Томом Брејдијем има сина Бенџамина и кћерку Вивијен Лејк.

Док је Жизел ишла у основну школи звали су је Олива због претјеране мршавости. Међутим, када је напунила тринаест година, мала Олива је заједно са својим сестрама Патрисијом и Габријелом кренула на курс манекенства. По завршетку курса, Жизел није добила понуду да ради, али је сљедеће године са пријатељицама отишла у Сао Пауло. Док је у тржном центру јела хамбургер, примијетио је модни агент и послао је на "Елит модел лук" избор. Убрзо затим сви престижни магазини су се утркивали да је фотографишу, па је тако Жизел "осванула" на страницама најпознатијих часописа. Глумила је у филмовима "Ђаво носи Праду" и "Такси".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана