Жизел и Џенифер имају најпожељнија тијела

Глас Српске
Жизел и Џенифер имају најпожељнија тијела

У 14. по реду избору најпожељнијих славних тијела, који су спровели познати хирурзи са Беверли Хилса, доктори Ричард Флеминг и Тоби Мајер открили су да њихове клијенткиње највише желе да имају тијело као Жизел Бундхен, а клијенти као Марк Волберг.

Послије дуго времена Aнђелина Џоли престала је да буде власница најпожељнијих усана, а титулу је преузела Скарлет Јохансон.
Већина жели да има косу попут Тејлор Свифт, очи Aне Хедевеј, нос као Натали Портман, те кожу Ејми Aдамс.

Др Тоби Мајер је објаснио и да је у новије вријеме тренд да људи желе да изгледају што природније. Стога ни не чуди да је на другом мјесту најпожељнијих тијела Џенифер Aнистон, која одувијек његује природан изглед.

Управо су уредници магазина "Allure" од "природне љепотице" направили фотошопирану лутку, која ће у фебруару красити насловну страну популарног часописа.

Џенифер је обучена у бијелу свилену пиџаму, испод које се назиру груди, а иако секси, као и обично, изгледа готово непрепознатљиво. Наиме, њено лице је толико фотошопирано да се уопште не може разазнати је ли на фотографији 40-годишња глумица или нека млада манекенка. Сама Aнистон одушевљена је трансформацијом коју је доживјела на снимању.

- Погледајте ме! Не причам о бившем мужу, не носим маскару и добијам фризуру која ме лансирала у звјездани свијет. То је сасвим нова Aнистон! - изјавила је Џен, те додала да је "фризура Рејчел из 'Пријатеља' била најружнија фризура коју је икада имала". 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана