Животне заповијести Ким Кардашијан

Cosmopolitan.rs
Животне заповијести Ким Кардашијан

Свидjело се то некоме или не, ова ТВ звијезда има огроман утицај на многе дјевојке које се на њу угледају. Сликање за "Плејбој"?

 То би вјероватно требало да прескочите, али ево неких мантри којих се Ким држи, а које бисте слободно могли да примјените и на сопствени живот!

Отерајте негативне мисли

"Раније сам мислила да морам да будем ово или оно или мршава, али сада, због емисије, сви ме прихватају овакву каква сам, што ми је пружило самопоуздање. И онда се питам, зашто сам икада дозвољавала да размишљам на тај начин"

Пријатељи су све у животу

"Без обзира кроз шта у животу пролазите, ако имате одређену групу пријатеља и сјајну породицу, моћи ћете да прегурате... Схватила сам да ће прави пријатељи увијек бити ту. Али и да ви морате да будете ту за њих"

Пријатељство може да прерасте у љубав

"Не знам зашто нам је толико требало да будемо заједно... Мислим да смо се одувијек међусобно привлачили, али смо били у другим везама, или није био прави тренутак. Онда се један дан само догодило. Била сам изненађена"

Ослободите се негативног окружења

"Раније сам тражила шта о мени пишу на интернету, али не више... Људи обично искористе те ситуације и ураде нешто лоше. Само мислим, зашто бисте се окруживали негативним стварима када за то нема потребе? Ја дефинитивно избјегавам негативне мисли, као што је читање коментара. Једноставно није вриједно моје пажње"

Не постоји "онај прави"

"Сматрам да кроз живот срећете више различитих сродних душа, да ваша душа тражи различите ствари у различитом тренутку. Ја вјерујем у љубав, одувијек сам вјеровала у љубав, али су се моји ставови временом променили... Сада једноставно више не вјерујем у сродну душу"

Самопоуздање понекад треба и одглумити

"Не сматрам да сам толико секси колико други мисле. Много сам несигурнија него што би људи претпоставили, али око тако ситних глупих ствари. Када се обучем, увијек сам неодлучна"

Нисте срећни? Урадите нешто по том питању

"Ако се не осјећам сигурно по питању свог тијела, нећу сједети код куће, сажаљевати се и не радити ништа по том питању. Ствар је у томе да се преузме иницијатива, а не да се буде лијен. Тако да вјежбајте, да ли је фитнес или нешто друго, није битно. Ствар је да се подигнете, мотивишете себе и баците на посао"

Преузмите контролу над љубавним животом

"Увијек сам зависила од мушкараца са којима сам била у вези. Када бих се окренула и погледала на себе са 19 година, продрмала бих се и рекла: 'Пробуди се, много си паметнија од овога'"

Бити познат је моћна ствар

"Једном сам написала на твитеру: 'О Боже, управо сам пробала Голден Орео. Ниакда у животу нисам јела нешто тако добро'. Онда ми је Орео послао читаву кутију. На врата"

Морате искусити лоше (момке) како бисте стигле до доброг

"Што сам бивала старија, све сам више учила из веза. Мој ниво толеранције је другачији. Када кроз живот будете у не тако сјајним везама, одрастете"

Не брините о томе шта други мисле о вама

"Увијек сам претпостављала да ме људи сматрају дивљим дететом... да пијем на журкама, идем у шопинг по цио дан, излазим по цијелу ноћ. Али сам знала: шта они мисле о мени, нисам ја. Вјероватно сам много досаднија него што замишљању, чак ни не пијем"

Ким је у суштини само људско биће!

"Људи само виде сјај и гламур и желе тако да живе. Лично, међутим, ја сам прва која мора више да вјежба, и велику борбу за мене представља да једем здраво. Имам проблеме са сестрама и са родитељима, и још много других ствари"

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана