Живи у вили вриједној 22,5 милиона долара

Агенције
Живи у вили вриједној 22,5 милиона долара

Када је ријеч о новцу, она је права златна кока. Лејди Гага је ове године на полицу ставила много награда међу којима су највредније и најважније Греми, Оскар и Златни глобус.

Нису само њена “мала чудовишта” одлијепила за њом већ цио свијет. Скоро деценију она је мега популарна, а 2019. је њена најпрофитабилнија година у животу.

Стефани Џоан Анђелина Германота наступа цио свој живот, почевши од 4. године када је свирала клавир. Први пут је пјевала са 14 година у једном ноћном клубу у Њујорку и тада је почела њена музичка каријера.

Њен посебан ангажман у Лас Вегасу подразумијева 74 наступа, а за сваки од њих она наводно заради и преко милион долара. Чак и много познатије звијезде попут Селин Дион и Бритни Спирс ријетко када добију пола милиона за вече.

Она сарађује и са познатим кућама попут Версаче, Google Chrome, MAC и Dud Light у чијим се рекламама појављује. Има и свој парфем „Fame” и нову линију шминке „Haus Laboratories”.

Наводно је инкасирала 90 милиона долара и збацила Опру са трона Форбсове листе 100 познатих личности. Тако је постала једна од најутицајнијих звијезда из шоу бизниса.

Гага је себи купила кућу у Малибуу за 22,5 милиона долара 2014. године, пише Womenshealthmag. Она кућу назива својом “циганском палатом”, а прије него је постала власница ове некретнине живјела је у пентхаусу са погледом на Централ Парк у Њујорку који је плаћала 22.000 долара мјесечно.

Процијењује се да је певачица “тешка” 320 милиона долара према писању сајта CekbrutyNetWorth.com. С обзиром на њен недавни успјех и награде, вјероватно је ова бројка сада и много већа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана