Живе у луксузу, неке су размажена деришта: Оне су насљеднице милијардера

GS
Foto: Instagram

Неке од њих су иритантна и размажена деришта, друге су успјешне у послу, док су многе филантропи, а неке од њих воле животиње.

Ипак, две ствари су им свима заједничке - новац и љепота. И заиста, постоје ли две важније ствари на свијету данас?


Петра и Тамара Еклстон 

Берни Еклстон вреди око 3,1 милијарду долара и главни је извршни директор Формуле 1. Недавно је напунио 91 годину, а највећу пажњу од његово четворо дјеце привлаче Тамара и Петра. Рођене су 1984. и 1988. године. Тамара је ријалити звијезда и бивша манекенка, а Петра је манекенка, а опробала се и као дизајнерка. Обе су сада у браку и имају дјецу, али раније су итекако волеле да излазе и да се проводе. 

Ерин Лодер

Рођена је 1970.године и унука је Есте и Џозефа Лодера, сада је једна од кључних особа у "Есте Лодер " компанији, а њено богатство се процењује на више милијарди долара. У оквиру компаније, постоје парфеми, козметички производи и намјештај који носе њено име. Удала се за Ерика Зинтерхофера, познатог њујоршког инвестиционог банкара, давне 1996. Након двоје дјеце и ужурбаног темпа живота, она изгледа фантастично и фит, преноси НајженаАло.

Иванка и Тифани Трамп

Без обзира на то шта мислите о Доналду Трампу и његовој политици, морамо да кажемо да су му ћерке прелијепе. Иванка је бивша манекенка и политичка савјетница, недавно је напунила 40 година, а пажњу јавности привукла је својим софистицираним и модерним стилом облачења. Њена полусестра Тифани (28), започела је пјевачку каријеру, а бави се и моделингом, али шушка се како је Трумп никада није волио као осталу дјецу, што заиста звучи језиво.


Марта Ортега Перез

Марта Ортега, насљедница шпанског модног царства "Зара", рођена је 1984. године, а своју каријеру започела је у компанији с најниже позиције, баш као што је и њен тата на почетку каријере. Удала се 2018. године за Карлоса Торета, сина престижног аргентинског дизајнера Роберта Торете.  Часопис "Форбс" наводи њеног оца као шесту најбогатију особу на свијету, с богатством процијењеним на 70 милијарди долара.

Парис и Ники Хилтон

Парис и Ники Хилтон су праунуке Конрада Хилтона, који је покренуо ланац хотела Хилтон, а рођене су 1981. и 1983. године. За оне који су пропустили, Парис се прославила као размажена богаташица у Њујорку док је радила као модел за агенцију Доналда Трампа, а затим је постала ријалити звујезда. Парис се 11. новембра удала за дечка Картера Рума. Има и свој кулинарски шоу на Нетфликсу, а 2020. изашао је њен документарац "Дис из Париз". У припреми су нови мемоари, а покренула је и разне подкасте. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана