Зидан и Енцо воде reality show

Глас Српске
Зидан и Енцо воде reality show

Двојица сјајних фудбалера са краја прошлог вијека Зинедин Зидан и Уругвајац Енцо Франческоли ушла су заједно у пројекат који би требао да изњедри нове великане "најважније споредне ствари на свијету".

У Мадриду је најављен почетак снимања телевизијског "reality showа" под називом "Football Cracks" у коме ће одабрани млади фудбалери са свих страна свијета тражити свој пут до побједе и ангажмана у шпанској лиги.

Крајем априла 50 одабраних ће у кампу близу Мадрида проћи тестирања послије којих ће се одабрати 17 најбољих који ће ући у завршни дио такмичења. Таленти ће све вријеме бити под будним оком реномираних тренера, нутрициониста и психолога. Емисија ће трајати шест седмица, а снимаће се у Европи, Aфрици, Јужној и Сјеверној Aмерици.

- Вјерујем да ћемо уживати у таленту младих играча и пронаћи нова лица која ће бити дио фудбалске будућности - рекао је Зидан, који је првог сина назвао Енцо управо по Франческолију, који му је био идол у дјетињству.

Уругвајац је додао да шоу има и васпитну компоненту.

- Ово ће бити идеална прилика да сви виде да у фудбалу није важан само талент, већ да професионални фудбалери морају да задовоље и гомилу других критеријума - истакао је  Франческоли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана