Згранута јер јој бивши муж чека дијете с другом

Aгенције
Згранута јер јој бивши муж чека дијете с другом

Позната глумица Кортни Кокс била је јако узнемирена када је сазнала да њен проблематични бивши супруг чека дијете са другом женом.

Иако су дуго након развода били пријатељи и обоје отпочели везе са другим партнерима, глумица хит серије Пријатељи, Кортни Кокс, била је шокирана када је сазнала да Дејвид Аркет и његова дјевојка Кристина Мекларти чекају бебу.

Иначе, Дејвид има проблема са зависношћу па је самим тим Кортни остала у шоку да је на путу беба, а он не може да се брине ни о њиховој деветогодишњој ћерки Коко.

Да се Дејвид није изборио са својим проблемима потврдио је и његов недавни позив радијској емисији гдје се укључио пијан и причао о Кортни и њеном новом дечку.

Кортни је пуна наде да ће се проблематични бивши супруг вартити на прави пут будући да ће сада имати двоје дјеце о којима ће морати да се брине.

Иначе Дејвид и Кортни не живе заједно још од 2010. године, али су се званично развели тек овог љета. Пар се упознао на снимању првог филма Врисак 1995. године, а вјенчали су се 1999. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана