Зет Џенифер Хадсон осуђен за убиства

Агенције
Зет Џенифер Хадсон осуђен за убиства

Лос Анђелес - Вилијам Балфур (31) бивши зет глумице и пјевачице Yенифер Хадсон проглашен је кривим за убиство њене мајке, брата и седмогодишњег нећака у октобру 2008. године, преносе агенције.

Док му је читана пресуда Балфур није показивао никакве емоције, а Џенифер и њена сестра Џулија, Вилијамова бивша супруга, гласно су уздахнуле када је судија коначно изговорио да је Вилијам крив и да га сигурно чека доживотни затвор о чему ће суд накнадно да одлучи.

Вилијам и Џулија Хадсон су у браку били од 2006. до 2008. када се одселио из њиховог дома у Чикагу, али ју је послије тога непрестано пратио.

Када је видио да Џулија рођендан слави са новим дечком, заслијепљен љубомором убио је њену мајку Дарел (57), брата Џејсона (29), а Џулијиног седмогодишњег сина Џулијана полиција је пронашла убијеног у колима недалеко од породичне куће Хадсоноивих.

Прије брака са Џулијом, Вилијам је био члан криминалне групе, а већ је имао и досије због крађа, провала и покушаја убиства. Џулија је пред судом изјавила да јој је бивши супруг неколико пута пријетио да ће јој побити породицу ако га остави, али она у то није вјеровала...

Балфурови адвокати су покушавали да докажу да њихов клијент није крив за убиства, већ дилери којима се замјерио убијени Џејсон Хадсон.

Ипак, за ту тврдњу нису имали доказе.

- Много је људи којима треба да се захвалимо што је правда задовољена, али прије свих Богу. Молимо се и за Вилијама и надамо да ће се једног дана покајати за злочин који је починио - кратко су саопштиле сестре Хадсон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана