Жестока туча на концерту, Прија одреаговала као лав (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

Александра Пријовић синоћ је одржала други концерт у Нишу, у крцатој хали „Чаир“ и још једном очарала хиљаде људи са југа Србије.

Нема сумње да ће Нишлије ову ноћ памтити по сјајној енергији и добрим песмама. Чак и туча која се догодила испред саме бине није могла да поквари добру атмосферу на концерту.

Наиме, два момка су се пред сам крај концерта „закачили“, а након вербалног сукоба дошло је и до физичког обрачуна. Међутим, обезбјеђење је одмах улетјело и раздвојило младиће након чега су приведени, преноси Гранд онлине.

 

У свему томе, Александри Пријовић још једном сви скидају капу. Иако је до непријатне ситуације дошло испред саме бине, Прија се понијела као прави лав и професионалац и наставила да пјева чувени хит „Ја сам одлично“ давајући свој максимум да атмосферу одржи на нивоу, у чему је и успјела.

Осим Дејана Костића који је већ био гост на Александриним концертима, синоћ се појавила и Весна Змијанац и изазвала одушевљење код публике.

Посебно изненађење била је вјеридба усред „Чаира“ што је Прију потпуно одушевило.

"Честитам од срца. Прелепо, желим вам све најлепше. Надам се да уживате вечерас, љубим вас. Ја се надам да ћу вам донети срећу", рекла је пјевачица усред концерта.

ВИДЕО можете сда погледате ОВДЈЕ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана