Жени се Новак Ђоковић

Глас Српске
Жени се Новак Ђоковић

ПAРИЗ - Новак Ђоковић се жени. Најбољи тенисер свијета запросио је и вјерио се са дугогодишњом дјевојком Јеленом недавно у Кану, када јој је поклонио наруквицу и минђуше, које је Ристићева поносно прошетала по црвеном тепиху.

Ноле је очигледно ријешио да слиједи примјер Роџера Федерера, који је момачки живот замијенио породичним, иако је и прије брака био нераздвојан од Мирке Вавринец. Резултатски му иде боље него што је очекивао, а ускоро ћемо га видјети и на породичном плану.

- Роџер је поправио игру и побољшао психичку стабилност када се оженио Мирком Вавринец. Планирам и ја да кренем тим путем. Јелена је љубав мог живота. Заједно смо већ неколико година и искреност је нешто што највише волим код ње. То нас и чини срећним и заљубљеним. Она је способна млада жена, амбициозна и снажна - закључио је Ђоковић недавно у Кану.

Иако су га посљедњих година спајали са многим свјетским и домаћим дјевојкама, он је свима јасно ставио до знања да је његово срце у рукама дјевојке са којом се забављао и прије него што је стекао популарност. Јелена, иначе, у Монте Карлу завршава мастер студије менаџмента, а јавност је може видјети на већини мечева најбољег српског тенисера.

- Не забављам се са Новаком да бих се осећала моћном, као што неко можда мисли. Забављам се са њим зато што га волим, зато што се волимо и због тога што је то нешто што нама значи, а не што нас други људи посматрају и што нам завиде - рекла је Јелена, која се на питање о свадби насмијала и потврдила да пар свакако размишља и о томе.

Незванично, недавна Нолетова кратка посјета Београду и дједу Владимиру била је управо из разлога да се похвали.

Новак мијења професију

Новак Ђоковић је објелоданио и да би ускоро могао накратко да промијени професију и да се опроба на филму.

- Aко будем успео да се договорим са Драганом Бјелогрлићем око термина снимања, могао бих да се појавим у другом делу филма "Монтевидео, Бог те видео" - изјавио је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана