Жени се Лионел Меси

Глас Српске
Жени се Лионел Меси

Фудбалер Барселоне Лионел Меси ускоро стаје на луди камен с другарицом из дјетињства Aнтонелом Рокузо.

Репрезентативац Aргентине Лионел Меси први пут је јавно проговорио о детаљима везе са својом будућом супругом. Фудбалер који је прије десетак дана Барселону довео до титуле првака Европе према општем мишљењу тренутно је најбољи играч на планети, али је ипак успио да остане скроман и повучен, какав је био прије него што је постао славан.

- Зове се Aнтонела Рокузо. Већ смо дуго у вези и срећни смо. Познајемо се још из тинејџерских дана, у вези смо тек од децембра 2008. године и мислим да ћемо ускоро ступити у брак. Дуго нисам желио да причам о нашој вези јер наша интима није нешто што би требало да зна свака особа на планети - рекао је Меси, који се с годину старијом вјереницом ријетко појављује у јавности.

Њих двоје упознали су се у Розарију, трећем по величини граду у Aргентини, али међу њима тад није било романсе. "Чаробњак" са "Ноу Кампа" био је у вези са Плејбојевом зечицом Лусијаном Салазар, такође Aргентинком, а потом и са Макареном Лемос, шпанском манекенком за доњи веш.

Aнтонела студира нутриционизам и рођака је фудбалера Лукаса Скаље, а са Месијем се "смувала" на католички Божић 2008. у Розарију, кад је дошао да проведе празнике с породицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана