Жени се Енди Мариј

Blic.rs
Жени се Енди Мариј

ДАНБЛЕЈН - Финалиста овогодишњег Аустралијен опена и четвртопласирани на АТП листи, Енди Мареј, ожениће се Ким Сирс 11. априла, што је послије финала гренд слема у Мелбурну и најавио Новак Ђоковић.

Вјенчање ће бити одржано у Маријевом "Кромликс" хотелу, који се налази близу његовог родног мјеста Данблејна, у централној Шкотској, пише Блиц.

Енди и Ким су се вјерили у новембру 2014, најавивши тако да ће се њихова скоро десетогодишња веза ускоро бити крунисана брачним завјетима.

У "Кромликсу" је већ обављено једно Мариј вјенчање: Ендијев старији брат Џејми се оженио са Алехандром Гутијерез и том приликом је четвропласирани са АТП листе био кум, а у овом тренутку не зна се и да ли ће му брат "узвратити услугу", јавља BBC. Ко зна, можда кум буде Матс Виландер, који је у суперлативима говорио о Марију пред финале Аустралијен опена, не тако и толико о потоњем шампиону, петоструком прваку овог гренд слема Новаку Ђоковићу.

Што се одабраног датума вјенчања тиче, 11. април је субота уочи почетка Мастерса у Монте Карлу, а претходни већи турнир биће Мастерс у Мајамију, који почиње 25. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана