Жене које су одбиле Плејбој

Aгенције
Жене које су одбиле Плејбој

Неке од најсексепилнијих жена данашњице још се нису показале у тотално голом издању, иако знају да заведу са јако мало робе на себи. Магазин "Плејбој" је увијек дежурни и чека да се сљедећа холивудска звијезда одважи и скине пред њиховим камерама.

Посљедња је то направила Линдзи Лохан, и заправо је успјела да поправи свој статус посрнуле глумице тако што је доказала да може изгледати као класична "Плејбојева" зечица.

Корисници сајта "Ранкер" одабрали су своје фаворите, односно даме које су одбиле "Плејбој".

Тако је на десетом мјесту Бритни Спирс. Иако Бритни није више оно што је некад била, интерес за њеним голишавим фотографијама не јењава. Девета је Ешли Грин, осма Рејчел Вајс, док седмо мјесто заузима Џенифер Лов Хјуит.

Шерил Кол држи шесту позицију, док је на петом мјесту Џенифер Aнистон, чије је тијело и даље у топ форми, а њени обожаваоци желе да је виде голу још откако је почела са емитовањем серије "Пријатељи".

Четврто мјесто држи Стејси Киблер, треће Кети Пери, друго заносна Џесика Aлба, док је на првом мјесту Хајди Клум. Занимљиво је да је ова прелијепа манекенка већ била на корак од сликања за "Плејбој", међутим, захтијевала је да је фотографише жена и да фотографије буду објављене црно-бијеле, што је за "Плејбој" било неприхватљиво, па је тај уговор пропао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана