Жена уходила породицу Дејвида Бекама, тврди да је мајка једног његовог дјетета

Kliks
Foto: Instagram

Шарон Бел из Хертфордширеа која је оптужена да је уходила фудбалску легенду Дејвида Бекама и његову породицу појавиће се на суду сљедеће седмице.

Бел је оптужена да је узнемиравала бившег капитена Енглеске тако што је више пута покушавала ступити у контакт и слала му низ писама, преноси Сaн.

Потпарол Метрополитанске полиције потврдио је да је Бел оптужена за ухођење.
"Прекршаји су се догодили између јула и октобра 2021. Породици су послана бројна писма и били су предмет бројних нежељених приступа на кућним адресама и у школи", навели су из полиције.

Белл се појавила и у школи 10-годишње Харпер у новембру прошле године у покушају да упозна кћер пензионисаног фудбалера. Њезини покушаји да ступи у контакт с породицом Бекам наводно датирају још од 2016. године, када је тврдила да је мајка једног од четверо дјеце Дејвида и Викторије Бекам.

Она ће се појавити пред Вестминстер Магистратес' Коурт у понедјељак, 28. марта како би се суочила с оптужбама.
58-годишњој жени је такођер забрањено да буде у кругу од 500 метара виле породице Бекам у Оксфордширеу и школе у коју иде Харпер.

Привремена је наредба донесена на пет мјесеци у децембру 2021., а сљедеће седмице суци ће одлучити је ли потребна трајна мјера заштите од ухођења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана