Жена Сергеја Трифуновића открила нове детаље о глумцу: Не осећа се добро

Б92
Foto: ATAImages

Глумац Сергеј Трифуновић био је ухапшен на хрватској граници, након чега је саслушан у суду у Сплиту. Тим поводом се огласила и његова супруга Исидора која је истакла како се глумац осјећа.

У емисију "Блиц уживо", на "Блиц" телевизији Исидора се укључила и открила да је глумац осуђен на годину дана затвора условно, као и да мора да напусти Хрватску до 22. септембра.

"Сергеј је кажњен због мим фотографије, он није аутор те фотке, он је дистрибутер. Фотографија је била спорна. Овај случај нема везе са оним од прошле године у Сплиту. Сергеј је тада био осуђен и ту казну је платио. С обзиром да није био на територији Републике Хрватске када се десила та мим слика, нама није јасно да ли је он подложан хрватским законима", рекла је Исидора, па је додала:

"Забрањен му је улазак у Хрватску на три месеца. До 22. септембра мора да напустити Хрватску", рекла је супруга Сергеја Трифуновића, а онда открила како су њен супруг и она провели време у Хрватској након што је он пуштен на слободу.

"Одморили смо, прошетали, он је разочаран због начина на који су се поступали према њему. Не осећа се добро с обзиром на околности. Мени родитељи живе у Хрватској, нико нам не гарантује шта ће се десити, ако следећи пут одлучимо заједно да идемо код њих", закључила је за "Блиц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана