Жена Робија Вилијамса се жали на брачне обавезе: "Тјера ме да скидам све длаке с његове позадине"

ГС
Жена Робија Вилијамса се жали на брачне обавезе: "Тјера ме да скидам све длаке с његове позадине"

Супруга Робија Вилијамса Аида Филдс открила је да мора да му брије позадину и да је то "прилично трагично".

Она (41) је на себе преузела овај задатак, јер тако налажу "супружничке дужности" и све је импресионирала тиме колико је посвећена томе.

Аида је признала Дејвиду Вилијамсу у његовом поткасту: "Видиш шта ме тјера да радим. Прво га бријем у кади. Али користим и восак. Тјера ме да то радим што дубље. Прилично је трагично. Одлучила сам да то учиним као супруга, али постало је живописно. Роби има невјероватно длакава леђа. Тјера ме да скидам све длаке с његове позадине".

Роби (46) каже да су му медицинари рекли да је имао тестостерон човека старог 99 година, што је довело до тога да мора да узима хормоне. 

Пар, који је очигледно у врло стабилној вези, заједно је од 2006. Међутим, Роби је недавно признао да је неколико пута остављао своју жену прије него што су се вјенчали.

Инсистирао је на томе да не жели да буде везан или да има дјецу, па је своју љепшу половину напуштао користеćи "сумњиве" методе.

Али Аида је била превише "заљубљена" у Робија и није жељела да тако лако одустане од њихове везе. А сад је завршила тако што мора редовно да му брије позадину!


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана