Жена посвађала репрезентативце

Глас Српске
Жена посвађала репрезентативце

Много је приче било у вези са сукобима њих двојице, испредане су различите теорије, а у позадини свега стоји жена. Макар тако тврди бивши љекар репрезентације Жан Пјер Пакле.

Многи су сматрали да је Франк Рибери почео да поткопава позиције Јоана Гуркуфа јер се много разликују и јер доскорашњи фудбалер Бордоа са висине гледа на Aрапе и Aфриканце у тиму. Наравно, Риберија посматра као Aрапина с обзиром на то да долази из Марсеља и да је примио ислам. Међутим, ништа од тога, Пакле каже да је у питању љубомора. Послије онога што се десило са малољетном проститутком Рибери је сачувао брак, али се његова жена Вахиба на све начине трудила да му загорча живот. Кокетирала је са Гуркуфом, што је наишло на згражавање већине играча.

- Гуркуф нема дјевојку и он је сам дошао на прве припреме у Тиње. Вахиба га није испуштала из вида и на све начине је то Риберију стављала до знања. Он је полудио - написао је Пакле.

Риберијева госпођа се отворено набацивала Гуркуфу.

- Због чега сједиш сам? Ја ћу ти правити друштво... - рекла је Вахиба фудбалеру у ресторану када је нови играч Лиона сједио сам за вријеме ручка у кампу "триколора".

Рибери има јак утицај у екипи, па је већина бојкотовала Гуркуфа, а тражили су и да не игра послије првог меча. Међутим, најгоре од свега је то што је он остао хладан на Вахибино удварање и није му било јасно због чега га Рибери игнорише на терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана