"Жена-мачка" негирала естетске корекције, па се сама одала

GS
"Жена-мачка" негирала естетске корекције, па се сама одала

Jocelyne Wildenstein својим изгледом привлачи пажњу цијели свој живот, а иако је врло очито, "жена-мачка" и данас негира одлазак на естетске операције.

Једна је од познатих дама које су готово непрепознатљиве због естетских корекција.

На својим друштвеним мрежама сад је објавила фотографију из младости па опет постала тема медија због свог изгледа.

Иако све пориче, јасно је како се корекцијама подвргла.

"Кад погледамо моје фотографије из млађих дана, мислим да сам можда била љепша тада. Кад смо млади, постоји одређена свјежина коју губимо с годинама. Али и даље ћете на мени наћи исте очи, исте високе образе или исти нос", изјавила је Jocelyn једном приликом.

Jocelyne се прославила 90-их када се након 21 године брака разводила од познатог трговца умјетнинама Aleca Wildensteina, а у судском спору припало јој је више од двије милијарде долара.

Пар је 2016. године привукао пажњу јавности када је ухапшен након бурне свађе. Пунили су насловнице медија након што су се наводно физички сукобили у свом дому, но они су одбацили све наводе о тучњави, а видљиве повреде на тијелу покушали су оправдати тврдњом да су били неспретни током страственог секса.

Ипак, након тога обновили су романсу. Према писању америчких медија, Jocelyne је од милијарди из развода остало 10 милијуна долара. Многи тврде да Клеин само искориштава Wildenstein због њеног богатства, које му помаже у дизајнерској каријери, те да је заправо хомосексуалац, преноси Showbuzz.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана