Жељко и Јована одмарају у вили хрватског тајкуна

Агенције
Жељко и Јована одмарају у вили хрватског тајкуна

Јована и Жељко Јоксимовић, послије одмора у Грчкој, гдје тренутно бораве са сином Костом, своје љетовање наставиће у Хрватској.

Њих двоје су добили позив доброг пријатеља, једног од најбогатијих Хрвата, да буду гости у његовој вили на Јадрану. Пошто је Јована до септембра на годишњем одмору, они су овај позив радо прихватили. Пјевач ће из Хрватске путовати на наступе, док ће Јована уживати у друштву њиховог насљедника и пријатеља.

- Јована и Жељко отпутовали су прошле недјеље у Грчку, а тај пут Јоксимовић ће искористити и да се види са неким важним људима с којима планира сарадњу. Они се ускоро враћају с мора пошто пјевач крајем недјеље има наступ у Умагу на отварању тениског турнира. Он ће бити гост Горана Иванишевића. У августу ће поново посјетити Хрватску, пошто ће љетовати код пријатеља, хрватског тајкуна. Они ће код њега доћи из Херцег Новог, гдје Жељко има концерт – каже неименовани извор за српске медије.

Жељко Јоксимовић је прије неколико дана објавио нови албум, тако да ће му цијело љето више бити радно него што ће се одмарати.

- Хрватски бизнисмен је пару оставио своју вилу на располагању. Они ће моћи максимално да уживају у луксузу и чинио је све да се осјећају као код своје куће. Жељко и Јована су и прошле године били њихови гости и тај одмор ће памтити као прво љетовања са сином Костом - закључује извор близак популарном извођачу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана