“Жељела сам да мој син умре као Ејми”

Агенције
“Жељела сам да мој син умре као Ејми”

Лондон - Мајка Блејка Филдера Сивила каже да је било тренутака када је заиста жељела да је и њен син умро заједно са својом бившом супругом, преносе агенције.

Признала је и да је са Мичом Вајнхусом учествовала у разводу Блејка и Ејми.

Након коме у којој је био због коктел алкохола и наркотика, Блејк се сада осјећа боље.

Колико је музичар “огризао” у наркотицима, најбоље зна његова мајка која каже да пакао кроз који пролази не би пожељела никоме и да су јој, понекад, на памет падале “црне мисли”.

- У најгорим тренуцима, мислила сам да би било боље да умре, не зато што га не волим, него зато што сам мислила да је то једини начин да скрати своје муке - каже Џорџет Сивил.

Након што су се Блејк и Ејми развели 2009. године и медији и пријатељи преминуле пјевачице кривили су управо њега за њене проблема са алкохолом и дрогом.

- Не желим да измишљам изговоре за мог сина, али Ејми је сама изабрала своју судбину, као и Блејк. Они никада нису престали да се воле, чак и након развода наставили су тајно да се виђају. Да је Ејми жива, била би и сада поред његовог кревета – рекла је она.

Она каже и да прво није вјеровала да се њен син дрогира јер је “образован и потиче из фине куће” иако су скандали које су он и Ејми правили свакодневно објављивани на насловницама свјетских таблоида...

- Када ми је Мич Вајнхаус први пут рекао да је мој син зависник, нисам му вјеровала... Да сам хтјела то да прихватим, можда сам могла и једном и другом да помогнем. Знам да нисам савршена мајка, али много сам научила за све ове године и морам сада да помогнем мом сину – истакла је Џорџет Сивил.

Оно што до сада није било познато је да је и Блејкова мајка била за развод Ејми и Блејка јер су, каже, и она и Мич вјеровали да ће да их спасу од “канџи наркотика” уколико их раздвоје...

- То је изгледа била наша највећа грешка. Они никад нису престали да се воле, а он ми је често говорио: “Мама, једино што желим је да се Ејми појави на нашим вратима”. Зна да га цијели свијет криви за њену смрт и са тим никако не може да се помири – рекла је она.

Када је Ејми умрла, Блејк је био у затвору и данима није долазио себи...

- Ишла сам да га посјетим, али он је био и нем и глув. Није примјећивао никога и бојала сам се за његов живот, а неколико пута сам себе ухватила како размиљам о томе без иједне емоције. Само се надам да ћу сада успјети да му помогнем – нагласила је она.

Она каже да не зна коме је теже, њој или Блејку гледати насловнице новина на којима пише да је он одговоран за Ејмину смрт...

- Блејк ми је често говорио да је његов највећи злочин то што се заљубио у Ејми и није му јасно како људи не схватају да је он заиста воли. Још увијек не може да се помири са чињеницом да је нема – навела је Џорџет.

На вијест о Блејковим здравственим проблемима реаговао је и Мич Вајнхаус који је Ејмине фанове позвао да се моле за Блејка...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана