Жеља да личи на мајку скупо ју је коштала: Била сам наказа ФОТО

Агенције
Жеља да личи на мајку скупо ју је коштала: Била сам наказа ФОТО

Млада Ејми Хоскинс је жељела да има груди попут своје мајке. Ипак, није ни слутила коју ће цијену за то морати да плати.

Ова двадесетдвогодишња медицинска сестра жељела је да уљепша свој деколте по угледу на маму, те да гене који јој нису ишли у корист исправи операцијом.

Уз мамину подршку Ејми је одлучила да закаже уградњу имплантата, а након интервенције биле је и више него задовољна резултатом. Међутим, након неког времена њени импланти су почели да се помјерају, а након само неколико недјеља њене груди су постале опуштене док су се ареоле увећале.

Ејми је била очајна.

"Када сам примјетила да су почеле да се мијењају мјерила сам их. Импланти су се померали и превртали, а ареоле су биле величине бисквита", објашњава она.

Хирург који ју је оперисао је рекао да може да поправи штету, али да ће је то коштати. Недостатак новца за поновну операцију натерао ју је да живи са деформисаним грудима. Ово је јако утицало на њено самопоуздање, а посебно на однос са дечком.

"Нисам жељела да се скидам, па самим тим ни да будем интимна са дечком. Знам да су одвратне. Нисам могла да их гледам нити да носим оно што желим. Полашила сам се да ће дечко мислити да сам наказа", искрена је.

Како каже, у неким тренуцима је била љубоморна на своју мајку, па није хтјела да доводи дечка кући да не би видио „мамине савршене груди".

Како је и њена мајка била очајна због ћеркиног стања успјеле су да скупе новац како би се Ејми подвргла новој операцији. Сада је коначно задовољна.

"Срећна сам. Сада имам нове груди које изгледају баш као мамине. То је оно што сам од почетка желела", закључује Ејми.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана