Желим борбу са мушкарцима

Глас Српске
Желим борбу са мушкарцима

Она се професионално бави ММA-ом, она је глумица и љепотица, она је Ђина Карано.

У свијету борилачких спортова позната је јер се одлично бори. Добила је надимак The Crush, јер је била толико доминантна да је хтјела да се туче и с јачим полом.

- Тренирам само с момцима. Надам се да ће ми ускоро одобрити борбу с мушкарцем - рекла је Ђина. 

Од почетка каријере је у међувремену нанизала седам побједа, али је на љето 2009. године изгубила нокаутом крајем прве рунде од Кристијане Сантос у борби за Стрикефорцеов наслов у категорији до 66 килограма. То јој је био први пораз, а од тада се није борила и још не зна хоће ли се вратити. Чак је и била на "fight cardu" једног евента, али је одустала без објашњења, а кружиле су приче да је трудна. 

Иако се не бори и даље је мегапопуларна. Aтрактивним изгледом мами уздахе, а ускоро у биоскопе долази филм "Haywire" који је добио одличне критике, а у којем глуми са Еваном Мекгрегором, Чанингом Татумом, Мајклом Дагласом, Aнтониом Бандерасом и другима.

- Нисам агресивна, не волим да наносим бол. Бавим се овим послом јер волим да се борим и јер је то поштен посао. Момци с којима излазим воле да се рву са мном јер желе да виде колико сам снажна. На крају су мокри од зноја - рекла је Ђина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана