Зејна је данас велика звијезда, а ево како је почела

ГС
Foto: Принтскрин

Зејна Муркић ове године привукла је велику пажњу учешћем на такмичењу "Песме за Евровизију" гдје се представила пјесмом "Најбоља".

Пјевачица се пласирала у финале такмичења, а иако није однијелу побједу, њена пјесма изазвала је бројне реакције публике. Зејну многи памте и по учешћу на прошлогодишњој Беовизији гдје се такмичила са нумером "Румба", а мало ко зна како је она заправо почела да се бави музиком.

Наиме, атрактивна пјевачица била је својевремено у саставу групе "Луна". Она је тада чинила овај састав са Чедом Чворком и колегиницом Лидијом Јаџић. Један од највећих хитове које су у то вријеме снимили су пјесме "Ало, ало" и "Паника".

Међутим, иако је тада стекла велику популарност, Зејна је одлучила да напусти групу након чега се посветила соло каријери. У међувремену, она је остала трудна, те се више посветила дјетету, а каријеру је на неколико година запоставила све док се није појавила у јавности са пјесмом "Румба" која је и данас хит.

Зејна: Нудили су ми се менаџери и спонзори

- Нудили су ми се менаџери и спонзори, хтели су да уложе у мене, али увек то има неку позадину и циљ. Нисам хтела преко кревета да градим каријеру, као неке певачице. Певачице су прихватале то шаком и капом, па се подразумева да, ако сте на естради, морате да се повинујете некоме. Нисам тако хтела да радим, све сам морала сама. Одмах да се оградим, када бисмо моја ћерка и ја биле на ивици егзистенције, можда бих и прихватила нечију помоћ, али докле год могу да зарађујем, та опција отпада - рекла је Зејна својевремено, преноси Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана