»Зечица« као учитељица

Агенције
»Зечица« као учитељица

Хуан Квадрадо, један од најбољих фудбалера Колумбије, који је ове зиме из Фиорентине прешао у Челси, не зна баш најбоље енглески језик, па је у помоћ позвао неочекивану особу - "Плејбојеву" "зечицу" Карлу Хоу.

Момак који је ове зиме за 26,8 милиона фунти Фиренцу замијенио Лондоном зна само шпански језик, а да би се што прије снашао у редовима "плаваца" била му је потребна конкретна помоћ. Карлу је упознао током једног путовања за Лос Анђелес, а она му је путем Инстаграма понудила своје услуге - енглеског језика. Иако челници Челсија јавно тврде да ће они пронаћи неког ко ће Хуана Квадрада подучавати језику земље у коју је дошао, он је већ узео прве часове. И, како сазнају британски таблоиди, у питању су заиста само часови енглеског и ништа више јер је Квадрадо вјеран својој дјевојци, италијанском моделу Мелиси Ботеро.

Карла је, иначе, добро позната британској жутој штампи. Била је у вези са неколико фудбалера, међу којима су најпознатији Патрис Евра и Марио Балотели. Прије двије године, бивши лијеви бек Манчестер јунајтеда, а сада Јувентуса, наводно је три мјесеца зивкао и слао поруке атрактивној Карли, све док се на крају коначно нису нашли и провели ноћ у његовом апартману у Паризу. Проблем је био што је Евра ожењен и што са супругом Сандром има сина Ленија. Избио је велики секс скандал на Острву, а касније се Карла правдала да није знала да је Евра ожењен.

"Вољела сам га и мислила сам да између нас постоји нешто посебно. Али, све је била само лаж! Жао ми је због његове жене јер ме три мјесеца свакодневно звао и слао поруке по неколико пута, а ниједном ми није споменуо да је ожењен, а камоли да има дјецу", рекла је Карла таблоиду "Сан".

"Плејбојева" "зечица" је имала авантуру и са несташним Балотелијем, а медији тврде да је управо због ње италијански нападач раскинуо вјеридбу са Фани Негушом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана