Здравко Чолић: Кријем најближе од папараца

Глас Српске
Здравко Чолић: Кријем најближе од папараца

Пјевач Здравко Чолић, који свој живот вјешто скрива од очију јавности, недавно је рекао да се труди да своје најближе поштеди од папараца.

- Није да нећу да се сликам са женом и дјецом, али немам потребу да се појављујем на насловним странама новина на такав начин. Наравно, не могу увијек да се избјегну јавна мјеста гдје можеш да будеш мета папараца, али зато могу да се трудим да поштедим најближе - рекао је Чолић.

Пјевач је додао да јавно показивање и сликање по сваку цијену нема у свом васпитању.

- Можда је моје одрастање на то утицало, јер сви који су се тада експонирали били су кажњавани од локалног живља, тако да је могуће да ту има неке генетске и географске приче - сматра Чола.

Иако нерадо прича о приватном животу, Чолић је открио да су његове кћерке, деветогодишња Уна и петогодишња Лара, наслиједиле очев таленат, а нарочито млађа насљедница.

Он, међутим, сматра да дјеци треба дати неко музичко образовање, а онда "чекати и посматрати како ће тај таленат да се развија".

Идуће године Здравко Чолић обиљежава вриједан јубилеј - 40 година рада на естради.

- "Синоћ ниси била ту" је песма са којом сам почео самосталну каријеру на "Шлагеру сезоне" 1972. године. Догодине је јубилеј, који је, богами, позамашан. Било је ту и малих пауза, јер је добро да се људи мало одморе од мог лика и да се послије опет успостави та чаролија - сматра Чолић, који на сцени исијава позитивном енергијом и додаје да је пјевање уживо посебна авантура, емоционална прича и доживљај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана