Патриотизам побиједио: Тања Савић одложила концерт због АТП турнира

Агенције
Foto: Мондо

БЕОГРАД- Двије деценије публика широм свијета чекала је на дружење са Тањом Савић на великом београдском концерту, а на све то музичка звијезда сада је додала још двије недјеље јер је пристала да помјери спектакл у Београдској арени са 9.11. на 23.11.

Ову одлуку Тања је донијела послије консултација са својим тимом сарадника али и организаторима великог АТП турнира Србија опен који ће ове године послије дуге паузе бити одржан у српској престоници и окупити неке од најбољих тенисера данашњице.

– Све се догодило изненада, јер је турнир у Гијону у Шпанији отказан и Београду је понуђено да буде домаћин овог значајног спортског догађаја. Пошто се једини датум када турнир може да се одржи преклапа директно са мојим концертом, челни људи турнира су нас контактирали и замолили да померимо датум. Са једне стране, дуго сам чекала ово дружење са публиком и знам да су неки планирали и своје слободно време према концерту, али са друге стране свесна сам значаја који за државу има оваква једна манифестација. Патриотизам је победио и ми ћемо концерт одржати 23. новембра, само две недеље касније. Ја ћу се са моје стране сада још више потрудити да публици приредим догађај који никада неће заборавити – рекла је овим поводом Тања, која је позната и као једна од омиљених певачица српских спортиста па је тако била и специјални гост на прослави олимпијаца на којој су присуствовали и Ђоковић и Јокић.

Она је тада споменула поштовање које гаји према најбољем тенисеру свих времена тако да је сигурно и то био један од фактора који су допринијели да лакше донесе незахвалну одлуку.

Овим поводом огласио се и директор Србија Опена, Ђорђе Ђоковић.

– Просто, није било никаквог маневарског простора, и изузетно смо захвални Тањи на показаном разумевању и патриотизму. Позивамо је да буде наш специјални гост на турниру, а и ми ћемо се сви потрудити да дођемо на њен концерт – рекао је Ђоковић.

За стари датум код публике владало је огромно интересовање, а све карте које су већ купљене важиће и за нови термин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана