Због њега је одбила чувеног америчког редитеља: Ово је муж Наташе Нинковић!

GS
Због њега је одбила чувеног америчког редитеља: Ово је муж Наташе Нинковић!

Супруг Наташе Нинковић, успјешни бизнисмен Ненад Шаренац, иако ожењен глумицом, у јавности скоро да једва може да се види. У срећном браку уживају пуних 26 година и поносни су родитељи близанаца Матије и Луке.

Иако не воли да прича о свом приватном животу, у једном од ријетких интервјуа који је дала, признала је да јој је брак помогао да сазри.

- Била сам клинка и у почетку брак сам тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке. Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку, као испуњена жена која може да им се потпуно посвети - рекла је глумица раније.

Једном је Наташа открила и какво је питање добила од америчког режисера Оливера Стоуна.

- Оливер Стоун био је на неком пропутовању кроз Балкан и свратио је до Београда. Тада сам га видела последњи пут. Показала сам му Народно позориште, заправо сцену где играм, град... Стално ме запиткивао шта је ту толико вредно, па сам одлучила да не покушам у Америци. На вечери у Скадарлији упознао је мог Нешу. Питао ме је да ли је и он један од разлога због којих сам одлучила да играм у Београду и ја сам му одговорила: 'Наравно'" - испричала је тада Наташа, преноси Стил

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана