Због ње се разводи оснивач Гугла

Агенције
Због ње се разводи оснивач Гугла

Маркетинг менаџерка Гугл наочара и творац команде “OK, glass” наводно је разлог развода брака једног од оснивача компаније Гугл, Сергеја Брина.

Млада Аманда Розенберг, која је похађала исту школу као и сестре Мидлтон, нашла се у центру скандала због афере са милијардером. Сергерј Брин је иначе “тежак” 22,8 милијарди долара.

Занимљиво је да је ова повучена Британка напустила Лондон како би радила у Гуглу, те била веома недруштвена по доласку у Сан Франциско, толико да би сама ручала у неком од кутака компаније.

Новинари “Дејли Мејла” су успjели да пронађу њеног бившег дечка, који је изјавио да “она зна како да искористи снагу жена”.

“Одлично игра игре с мушкарцима, мене је добро провозала”, изјавио је он.

Аманда је сада главна тема канцеларијских трачева и нагађања, откако се сазнало да је љубавница Сергеја Брина. Портпароли чувене компаније су потврдили да Брин већ мjесецима не живи са својом женом, са којом је у браку већ шест година и имају двоје дjеце. Ипак, његову везу с Амандом нису жељели да коментаришу.

Међутим чини се да пар ни не жели да се крије будући да су се заједно појављивали у јавности рекламирајући Гугл наочаре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана