Због ње није добила ни меч, ни улогу: Бивша ММА звијезда тужила Хале Бери

ГС
Foto: Агенције

Кет Зингано, бивша ММА звијезда, тужила је глумицу Хале Бери, тврдећи да је одустала од кључне УФЦ борбе како би се појавила у њеном филму - али је на крају искључена и из УФЦ-а и из филма.

Филм о мјешовитим борилачким вјештинама "Бруисед", који је режирала Хале Бери, премијерно је приказан на Међународном филмском фестивалу у Торонту прошле године, а на Нетфликсу би требало да изађе у новембру, преноси б92.

Позната глумица дебитује као редитељ, али и глуми ММА борца, која је у филму самохрана мајка, као и Зингано.

ММА звијезда тврди да ју је Бери замолила да се појави у филму током састанка у јулу 2019. године, а у тужби наводи и да је у филму очигледна паралеле између сценарија и њене личне животне приче.

Недјељу дана касније, Зингано је добила понуду за УФЦ борбу у октобру 2019. године, на којој би се она уставри надметала за титулу.

Међутим, Бери је наводно рекла Зингановој да, због безбједносних разлога, она не може истовремено да се бори и да учествује у филму.

"Зингано је била растрзана између веома вриједне прилике за напредовање у каријери, борбом за освајање титуле, и шансе која се дешава једном у животу да се са оптуженом Берије укључи у будући филм о лику чија прича тако вјерно представља Зинганову животну причу", наводи се у тужби.

Зингано је обавјестила УФЦ да неће учествовати у борби, након чега су је отпустили, у августу 2019. године.

Дви недјеље након тога, Бери јој је наводно рекла да не може да се појави у филму, јер могу да учествују само борци УФЦ-а. Бери је тада прекинула комуникацију са Зингановом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана