Због мајке сам била дјевица до 22. године

Агенције
Због мајке сам била дјевица до 22. године

Холивудска глумица Брук Шилдс је давних дана написала књигу у којој је савјетовала тинејџерима да невиност чувају до брака. Како каже, и она је своју невиност чувала до 22. године.

Четрдесетдеветогодишња глумица је описала како је изгледало када је изгубила невиност са глумцем Деном Кејном. Наиме, она је открила да је након свог првог секса имала врло необичну реакцију.

"Након секса сам толико била под утиском да сам скочила из кревета. Заправо сам некако пала и почела да трчим", написала је у својим новим мемоарима "There Was A Little Girl " – "Потпуно гола сам истрчала на ходник као да сам управо украла нечији новчаник. Ден је трчао за мном и тjешио ме у наручју. Чврсто ме је грлио и питао гдjе идем. Плашила сам се да ћу тако напустити мајку"

Она је објавила да је узрок таквој реакцији био компликован однос с мајком.

"Нисам знала гдjе ја почињем и гдjе се моја мајка завршава. То је значило да нисам знала како се Ден уклапа у све то"

Управо због односа са мајком Брук је била ужаснута због физичког контакта са момцима.

"Вjеровала сам да моја мајка жели да останем дjевице што је дуже могуће. Чак и када она није била у близини имала сам осjећај да све гледа"

Након раскида са момком с којим је изгубила невиност, Брук је била у вези са Лијамом Нелсоном. Касније се удала за тенисера Андреа Агасија, са којим је имала врло турбулентан однос, а други пут се удала за Криса Хенчија са којим има двије ћерке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана