Због кћерке брак Тома и Кејти у кризи

Глас Српске
Због кћерке брак Тома и Кејти у кризи

Том Круз и његова супруга Кејти Холмс опет су на "ратној нози". Најновији "камен спотицања" између холивудских супружника је, ни мање ни више, већ образовање њихове кћерке Сури. Да се Том и Кејти често разилазе у мишљењима, сви већ одавно знају. Најновији трач око чега се супружници свађају јесте начин на који ће се школовати малена Сури.

И док познати глумац инсистира да се његова најмлађа кћерка подучава код куће од стране приватног професора, баш као и његова старија дјеца Конор и већ пунољетна Изабела, Кејти мисли другачије. Она жели да Сури иде у приватну школу.
- Сури ће навршити пет година у априлу и вријеме је да започне своје образовање. Управо је њено образовање увело пометњу и изазвало праву кризу у браку познатих супружника - тврди један од извора.

Осим начина на који ће се школовати кћерка, познати пар непрестано се свађа и око Томовог честог одсуства из куће и честих путовања, која глумици никако не одговарају.

Можда се нова свађа могла наслутити и прије неколико дана када је иначе лежерна Кејти показала све своје чари. Послије дуго времена, глумица је показала како изгледа када се "среди". У едиторијалу за магазин "Elle", супруга и мајка пробудила је у себи дивљу страну и снимила фотографије какве ће се дуго памтити. Насловницу магазина за фебруар красиће управо Кејти која је, изгледа, одлучила да поновно заголица машту својих обожавалаца. Женствена, секси и провокативна, показала је своју дивљу страну и позирала у црној хаљини дубоког изреза која је више откривала него покривала.

Иако није показала превише, успјела је да заголица машту и остави утисак на мушки дио публике, а већ тада су се многи питали како ће њен драги Том реаговати на овакве провокативне фотографије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана