Због Депа се купала у шампањцу, водила љубав у 63 собе хотела - данас га брани пред цијелим свијетом

B92
Foto: Profimedia

Кејт Мос свједочиће данас преко видео позива на суду у процесу између Амбер Херд и Џонија Депа. Адвокати холивудског глумца позвали су чувену манекенку као свједока и сви једва чекају да чују шта ће то легендарна Кејт рећи.

Адвокати су упутили позив Кејт Мос након што је Амбер Херд прошле недеље изјавила да је Џони Деп гурнуо низ степенице славну британску манекенку. Подсјећања ради, глумац је тужио бившу супругу за клевету јер је у ауторском чланку објављеном у Вашингтон посту 2018. године нагласила да је била жртва породичног насиља и тиме индиректно оптужила Депа који сада од ње тражи 50 милиона долара одштете.

Чувено модно име и чувени глумац спадају у култне парове, иако у њиховој вези није било само међусобне љубави већ и љубави према наркотицима, пићу и што је било добро.

Веза је трајала четири године, а Деп је своју драгу обасипао скупоцијеним поклонима попут дијамантске огрлице и купке од 36 боца скупоценог шампањца.

Романса која се пратила на планетарном нивоу и која се одвијала од једног до другог скупоцијеног хотела широм свијета, прекинута је 1998. године, баш у моменту када се Кејт надала да ће се удати за Депа. Он је, међутим, одабрао да се ожени француском пјевачицом и глумицом Ванесом Паради, са којом је три мјесеца након раскида са славном Британком добио прво дијете (Џони Деп и Ванеса Паради имају ћерку Лили Роуз и сина Џека).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана