Због чега се породица Џеја није појавила на премијери трејлера за филм "Недеља" VIDEO

GS
Foto: Instagram

Прије пар дана премијерно је приказан први трејлер филма о Џеју Рамадановском, "Недеља", а премијера је планирана за 6. децембар.

Оно што је многе изненадоле је то да се породица покојног пјевача није појавила на догађај.

Сада је Марија Рамадановски, ћерка легендарног Џеја, у "Премијера викенд специјалу" открила прави разлог одуства са догађаја, преноси Информер.рс

- Ми нисмо били позвани на тај догађај. Ја нисам ни знала када ће се то десити! Колико сам упућена то је била презентација трејлера само за медије. Знали смо да треба да буде организована, али нисмо знали када. Ми смо на вези са свима у продукцији филма, и упознати смо са готово свим дешавањима. па ћу ја свој суд о филму дати када буде била премијера. Вероватно ћемо гледати предпремијеру такође! Надам се да ће мој отац бити представљен веродостојно и баш онако какав је био - рекал је Марија на почетку па додала:

- Ми као породица смо добили сценарио...али нисмо учествовали у њему... Ја практично нисам била ни рођена, па о том времену не бих могла ни да причам. У фиму се обрађује период до 1992.године, а у изради сценарија су учествовали татини пријатељи који су упућени у све - рекла је она па додала како памти Џеја и колико јој недостаје и даље:

 

- Он је био јако посебан човек, драго ми је што је снимљен филм о њему....надам се да ће цела породица бити задовољна, као и он који нас гледа са неба. Нисам пуно испитивала о татином животу... Знам да је имао тешко детињство, да је био у дому, да је упознао Марину тако што је отишао да јој прода јакну, да није желео да се бави певањем ... све је то негде било предодрежено, да живи таквим животом, а да умре као легенда - рекала је Марија па додала:

- Он је био јако велики борац, никада се није жалио... Због њега сам научила како да идем кроз живот. Увек је био радостан никада није показивао да му је тешко, да му је лоше и да му нешто смета. Свакаог дана ми недостаје, сваке недеље, године... ево сад це још мало три године од како није са нама, али ја осећам и даље као да је ту! Он као да је и дан данас са нама - рекла је она и прокоментарисала могући наставак филма:

- Ако дође до наставка филма, не знам која би глумица би глумила мене. Мислим да га ипак неће бити бар за сада. Ако до тога и дође, ако баш буде требало, глумила бих и ја себе... Али се са тиме не бих шалила јер ја ипак нисам глумица - закључила је она!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана