Завршен свадбени пријем сина најбогатијег Индијца Ананта и изабранице Радике

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

МУМБАЈ- У Мумбају је вечерас завршен свадбени пријем најмлађег сина најбогатијег човјека у Индији Мукеша Амбанија, Ананта (29) и његове изабранице Радике Мерчант (29), а њихово венчање су многи оценили као "вјенчање године".

Младенци су са гостима данас славили у конгресном центру ''Jio World Drive'' у Мумбају, у власништву породице Амбани, у оквиру Фестивала блаженства, преноси АП.

На листи гостију су бивши британски премијери Тони Блер и Борис Џонсон, музичке звијезде Адел, Лана Дел Реј, Дрејкм, као и фудбалска звијезда Дејвид Бекам, пренијели су медији, али породица Амбани још није потврдила списак гостију.

У Мумбају ће до понедјељка бити измијењен саобраћај у дијелу града гдје се организује прослава вјенчања због доласка великог броја гостију.

Измјене у саобраћају изазвале су гњев међу грађанима који су већ суочени са великим гужвама у Мумбају, а луксуз и раскош навео је многе да поставе питања о растућој неједнакости у Индији, гдје је јаз између богатих и сиромашних све већи, наводи АП.

Свадбене свечаности почеле су још у марту, када је породица младенаца приредила тродневну забаву на којој је било 1.200 гостију, укључујући бивше свјетске лидере, бизнисмене и боливудске звијезде, а на забави је наступала Ријана.

Породица је потом у мају повела госте на тродневно крстарење од Италије до Француске, на којима су пјевали Кејти Пери и Питбул.

Мукеш Амбани је девети најбогатији човјек на свијету, са богатством процијењеним на 116 милијарди долара, подаци су које је објавио Форбс.

Млада, Радика Мерчант ћерка је фармацеутског бизнисмена Вирена Мерчанта и директорка је маркетинга његове компаније "Енкор хелткер" (Encore Healthcare).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана