Завирите у раскошан дом Бијонсе и Џеја Зија ФОТО

Aгенције

Погледајте како изгледа раскошни дом у ком Бијонсе и Џеј Зи проводе љета...

Талентована Бијонсе Ноулс успјех је постигла још као чланица ритам и блуз групе Дестиниз чајлд, да би затим наставила соло каријеру, која јој је донијела свјетску славу. Њен деби албум „Dangerously in Love" достигао је платинасти тираж и освојио пет Гремија, а слиједећи албум „B’Day" донео јој је још једну Греми награду остваривши троструки платинасти тираж.

Пjевачица је укупно била номинована 508 пута за различите награде, од тога је освојила је 11 MTV награда за најбољи видео, 16 Гремија, 7 награда часописа Билборд. Сем тога, освојила је номинацију за Златни глобус и награду САГ у категорији најбоље глумице.

Након удаје за репера, продуцента и музичког могула Џеја Зија, било је потпуно јасно да ће Бијонсе суверено завладати свjетском музичком сценом.

Откада је на националној телевизији, за вријеме наступа, објавила да је трудна, пјевачица практично више не силази са насловних страна.

Једна од последњих вијести о Бијонсе гласи да је пјевачица са мужем и ћерком у августу изнајмила раскошну вилу у Хемптонима за 400.000 долара.

Вила у Хемптонима у којој је пјевачица са породицом провела мјесец дана процијењена је на 43,5 милиона долара.

"Дворац од пијеска", како се још назива ова раскошна кућа, садржи девет спаваћих соба и 11 купатила распоређених у њеном главном дијелу, док постоји и засебна гостињска кућа.

Кућа се налази на имању од 12,5 хектара, и такође садржи куглану, спа центар, кошаркашки терен, рампу за скејтборд, диџеј кабину и караоке бину. Ту су и девет камина, базен и гаража у коју може стати осам аутомобила.

Све звучи скоро као да би могло бити вриједно мјесечне ренте од фантастичних 400.000 долара, али то музичким звијездама изгледа љетос није представљало проблем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана